Depilatory Vosak Perla, Savršen i Dugo traju Efekat Depilatory Vosak Bean Ne Štetu Kožu Uklanjanje Dlaka, Vosak Bean Teško Vosak Grah za Uklanjanje Dlaka na Telu(Bež krema, Deda Mraz)
  • Obnovljeno

Depilatory Vosak Perla, Savršen i Dugo traju Efekat Depilatory Vosak Bean Ne Štetu Kožu Uklanjanje Dlaka, Vosak Bean Teško

KM 48.83

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Pogodan za uklanjanje dlaka na sve dijelove tijela, kao što je lice, ruke, noge, pazuha, bikini zonu, itd.Više vrste vosak pasulj su slobodni, možeš izabrati prema treba.Pogodan za kući i salon.Operacija je jednostavan i ne štetu kožu, blaga i ne‑iritira, ti možeš da je koristiš sa povjerenje.Savršen i dugo traju efekat, nježno ukloniti kosu iz korijena, neka koža glatka i delikatna, ne nuspojave.Lako iskoristi, koristite vosak toplije da zagrijem teško vosak, i onda primijeniti vosak sa lopaticom.Nakon vosak postaje hladno, možeš da pokida vosak direktno od strane.Mogu da uklonim više od 90% kosu u vrijeme, i onda možeš da koristiš pincetu da skini ostatak kosu ili se prijaviti vosak drugi put.Karakteristika : 1. Pogodan za uklanjanje dlaka na sve dijelove tijela, kao što je lice, ruke, noge, pazuha, bikini zonu, itd.2. Lako iskoristi, koristite vosak toplije da zagrijem teško vosak, i onda primijeniti vosak sa lopaticom.Nakon vosak postaje hladno, možeš da pokida vosak direktno od strane.Mogu da uklonim više od 90% kosu u vrijeme, i onda možeš da koristiš pincetu da skini ostatak kosu ili se prijaviti vosak drugi put.3. Savršen i dugo traju efekat, nježno ukloniti kosu iz korijena, neka koža glatka i delikatna, ne nuspojave.4. Operacija je jednostavan i ne štetu kožu, blaga i ne‑iritira, ti možeš da je koristiš sa povjerenje.5. Više vrste vosak pasulj su slobodni, možeš izabrati prema treba.Pogodan za kući i salon.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Uklanjanje Dlaka, Vosak Bean Material : Wax Net Sadržaj : 500g / se 17,6 oz Shelf Život : 3 Godine Paket Listu : 1 x Torbu za Uklanjanje Dlaka, Vosak Bean.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Removal Wax Bean
Material:
Wax
Net Content:
500g / 17.6oz
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 x Bag of Hair Removal Wax Bean :