Šabloni - Oprez Pazite Skladište & Radnju Skliznuti Šablon Najbolje Vinil Veliki Matricama za Sliku na Drvo, Platno, Zid, itd.-Multipack (S, XL, MAMA)
  • Obnovljeno

Šabloni - Oprez Pazite Skladište & Radnju Skliznuti Šablon Najbolje Vinil Veliki Matricama za Sliku na Drvo, Platno, Zid,

KM 31.49

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ultra-Debeo Dokaz Razredu Šabloni : Ovo je naš najveći trajna i opasan materijal.To je napravio sa muzejske izložbe mušterije na umu koji je potrebna šabloni dugovječnost.To je solidan bijela boja i da je odličan za korištenje, iznova i iznova. Tu je️, smišljajući ve} u raznovrsnost : Ove matricama posao sa Nameštaja, Zidovi, Tkanine, drvo i više.Vaše stvari će doći sa uputstvima za različite prijave i boja koriste. Tu je️ više Veličina Opcije : da bi odgovaralo tvom projektu, naš matricama su ponudili u veliki broj različitih veličina.Veličine te vidim za svi Šabloni Me Prilično proizvoda mjera oblasti obrazac/ dizajn SAMO.Ovo ne uključuje prazan prostor na marginama. Tu je️ vještine ili pokušaj da sređuješ zid (neverovatan ručno izrađen alternativa da tapete), sa strane stola, ili baka je matora klavir.