Bilje de Provence - 2.0 oz. Kocka (Pakovanje od 2)- 7 Klasika, bistar i hrabar začini pomešali za maksimalno ukus. Savršen za svakodnevnu upotrebu kao i francuski Specijalnost jela.
  • Obnovljeno

Bilje de Provence - 2.0 oz. Kocka (Pakovanje od 2)- 7 Klasika, bistar i hrabar začini pomešali za maksimalno ukus. Savršen

KM 11.24

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

BESTSELER ZA 20 GODINA I TRČI - Bilje de Provence uključuje spoj sedam, visokog kvaliteta biljaka sa dodao svjetlost lemon, poseban ukus lavande i dodao udarac od luka.SAMO NAJBOLJI - Victoria Taylor koristi samo najbolji sastojke sa veći komad veličinu od običnih začin spoj.To omogućava svaki pojedinac sastojak da zadrži prirodnije nasilan ulja maksimalnog obezbjeđenja ukus.Ve} u raznovrsnost - kompleks ukus karakter Bilje de Provence dodaje sofisticiran talenta da piletinu, svinjetinu i ribu kao i povrće.LAKO ISKORISTI - Okret sa naftom i vrhu sa nekim istopiti parmezanom za restoran vrijedan umakanje ulja u kući.Pokušaj Victoria je Bijela Ribljih Fileta sa Herbom Mrvice Hleba ili njen recept za Pečena Piletina Provençal sa maslinama koristeći ovo ukusno spoj.ŽENE u VLASNIŠTVU - posao slavi 22 godine pruža visokog kvaliteta gurmanski začina.Glutena, Kikiriki i drvo orah besplatno.Velicina : 2.0 Unci Kocku (Pakovanje od 2).